Office for police at Coles Quarry

PUBLISHED: 14:00 16 October 2015

Renovation work to the old weigbridge office has begun at Coles Quarry.

Renovation work to the old weigbridge office has begun at Coles Quarry.

Archant

Work has begun at Coles Quarry in Backwell to set up two offices on site.

The former weighbridge office is being turned into a general office and a base for the police.

Backwell Parish Council and Backwell Residents Association will update villagers on their websites.


If you value what this story gives you, please consider supporting the North Somerset Times. Click the link in the orange box above for details.

Become a supporter

This newspaper has been a central part of community life for many years. Our industry faces testing times, which is why we're asking for your support. Every contribution will help us continue to produce local journalism that makes a measurable difference to our community.

Latest from the North Somerset Times