Lord Nelson fence approved by council

PUBLISHED: 14:53 06 June 2018

The Lord Nelson and it's massive fence at Cleeve.

The Lord Nelson and it's massive fence at Cleeve.

Archant

A large fence surrounding a former pub which ‘wholly spoils’ a village’s appearance has been accepted by North Somerset Council, four months after it was installed.

Tout Ltd has been granted retrospective planning permission for a near 8ft-tall fence which borders the Lord Nelson in Cleeve.

The fence was installed by Tout – which hopes to demolish the building and replace it with a convenience store, petrol station and pub café – to combat fly tipping, but villagers slammed the ‘over-the-top’ hoarding which was raised without planning permission.

The owner was forced to submit a planning application, which has been approved for a temporary period of two years.

Villager Ian Fergusson, in May, said: “Visually and functionally, it is completely over the top.

“It wholly spoils the central village setting and creates significant hazards for pedestrians on this busy section of the A370.”


If you value what this story gives you, please consider supporting the North Somerset Times. Click the link in the orange box above for details.

Become a supporter

This newspaper has been a central part of community life for many years. Our industry faces testing times, which is why we're asking for your support. Every contribution will help us continue to produce local journalism that makes a measurable difference to our community.

Latest from the North Somerset Times